Om oss – Ekonomipartner AB kan hjälpa dig med allt inom redovisning – från leverantörsfakturor till löner, årsredovisning och deklarationer. Du väljer fritt vad du vill ha hjälp med. Vill du t.ex. sköta fakturering och löner själv, kan du enkelt koppla in dig i samma system som vi och allt bokförs direkt.

Om Ekonomipartner

Ekonomipartner AB kan hjälpa dig med allt inom redovisning – från leverantörsfakturor till löner, årsredovisning och deklarationer. Du väljer fritt vad du vill ha hjälp med. Vill du t.ex. sköta fakturering och löner själv, kan du enkelt koppla in dig i samma system som vi och allt bokförs direkt.

Vi jobbar med moderna system och kan erbjuda en näst intill pappersfri redovisning med smidiga appar där du kan utföra de flesta moment med kundfakturering, leverantörsfakturor och kvitton.

För dig som ännu inte är beredd att ta steget från den traditionella redovisningen så erbjuder vi oss självklart att ta hand om din bunt med papper också. Som deklarationsombud håller vi reda på ditt skattekonto så att du inte missar några betalningar.

Vår filosofi
Man ska göra det man är bra på. Redovisning är ett område som styrs av många lagar och regler, regler som dessutom ofta ändras. En småföretagares vardag brukar innehålla tillräckligt mycket att hålla reda på ändå, utan att man ska behöva bekymra sig om den senaste förändringen i 3:12-reglerna också. Därför tycker vi att du som företagare ska fokusera på det du är bra på – det vill säga din kärnverksamhet. Du slipper oron och de sena kvällarna med papper som du kanske inte riktigt förstår. Vi tar hand om det – det är vår vardag att jobba med det du tycker är tråkigt och skrämmande.

Vår kompetens och våra moderna system hjälper oss dessutom att göra det mycket snabbt och effektivt. Vi håller oss fortlöpande ajour och utbildar oss kontinuerligt på allt det senaste inom ekonomiområdet, vilket gör att vi har bra koll på vilka regler som gäller för just ditt företag.

Vi har lång och god erfarenhet av att jobba med de vanligaste programvarorna och använder byråversionerna av Björn Lundén (BL) och Fortnox som våra huvudsakliga system.